NOI suntem Programe Articole Servicii Consultanta Noutati - Stiri Media aCum ajutam
Contact Parteneri CES & CESE Resurse Formare Productii Galerie 2%
Contul meu
Romana English RSS
Sustinem Romania pentru Premiul Societatii Civile al CESE / editia 2015

Descriere:

Scopul Premiul Societății Civile este de a încuraja inițiativele societății civile care aduc o contribuție semnificativă la promovarea identității și integrării europene. In 2015 tematica acestui premiu urmareste identificarea unor modele si proiecte inovative de combatere a saraciei.
Tema abordata in 2015 este i mbunătățirea incluziunii economice şi sociale în rândul persoanelor care trăiesc în sărăcie sau iniţiative care combat riscul tot mai mare al sărăciei în Europa.

Sunt invitate să participe la aceasta competiţie organizaţiile societăţii civile (asociaţii, fundaţii, federaţii) şi/sau persoanele fizice care au implementat iniţiative menite să combată sărăcia.
Eugen LUCAN, consilier în Comitetul Economic şi Social European  a declarat: "Trebuie să încurajăm cât mai multe organizaţii din România să depună aplicaţii pentru premiile CESE! Personal, eu am convingerea că avem foarte multe proiecte de combaterea sărăciei care au impact la nivel european. Voi susţine, voi încuraja şi voi recomanda către CESE toate iniţiativele româneşti valoroase astfel încât până la 31 iulie 2015 să avem înscrise în competiţie cât mai multe organizaţii româneşti. Pentru competiţia din anul 2014 România a avut 9% din totalul aplicaţiilor depuse la Bruxelles. Sper ca anul acesta din România să trimitem minim 20% din totalul aplicaţiilor eligibile.

Parteneri:

CESE; consilieri in CESE, Asociatia ANGEL

Scop:

Sa asigure condiţii pentru a promova cele mai bune organizatii din Romania la nivel european. Sa ofere oportunitati de dezvoltare, recunoastere si finantare pentru sectorul neguvernamental din Romania aducand in atentia publicului faptul ca premiile CESE pentru societatea civila sunt in valoare de 50.000 euro.

Beneficiari:

Organizatii ale societatii civile active in programe de combatere a saraciei. ONG-uri.

Rezultate:

  • un comunicat de presa lansat de Eugen Lucan pentru sensibilizarea organizatiilor din Romania cu privire la aceasta oportunitate este difuzat
  • mai multe articole diseminate pe platforme web ale societatii civile
  • peste 20 organizatii contactate

CESE - Premiile pentru societatea civilă în anul 2015
CESE - Premii in valoare de 50.000 euro
SUStinem ANGEL la Campionatul de BINE! Multumim!
Va rugam DONATI pentru CASA MAI INTAI! Multumim!
2% Bunavointa, 100% Omenie !
2% Bunavointa, 100%Omenie!
2% pentru Casa pentru 8 copii!
2% pentru oamenii fara adapost!